Sve sastojke pomiješamo u posudi za miješanje. Miksamo lopaticom dok ne dobijemo homogenu smjesu. Tijesto stavimo u dresir vrećicu. Na plehu s papirom ili silikonom napravimo krugove.
Prhko tijesto:
Sve sastojke pomiješamo zajedno dok ne dobijemo homogenu smjesu. Formiramo u kuglu, razvaljamo na par mm debljine i izrežemo kalupima za choux. Prhko tijesto stavimo na choux i pečemo prvih 30min na 170°C, a drugih 15min na 180°C. Pustimo da se ohlade.
Krema:
U posudu za miješanje stavimo dobro ohlađeno mlijeko i Cremygel. Miksamo dok ne dobijemo volumen. Dodamo Festipak i miješamo dok se sastojci ne spoje. Izdubimo rupu s donje strane i napunimo kremom.
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici, prepoznali ponovljene posjete i preferencije, kao i za mjerenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako ih onemogućiti, pogledajte našu politiku kolačića. Klikom na "Prihvaćam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.