Sve sastojke pomiješamo u posudi za miješanje. Miješamo na najvećoj brzini 3min dok ne dobijemo homogenu smjesu. Prebacimo smjesu u kalup za pečenje i pečemo 20-25min na 180°C.
Sva 3 moussea isto:
U posudu stavimo čokoladu i Palomu Bavarois. Zagrijemo mlijeko do vrenja i prelijemo preko čokolade. Pričekamo pola minute da se temperature izjednače. Miješamo dok ne dobijemo jednoličnu smjesu. Festipak pripremimo do polu-tekućeg stanja. Lagano špatulom umiješamo kremu u smjesu.
Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici, prepoznali ponovljene posjete i preferencije, kao i za mjerenje i analizu prometa. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako ih onemogućiti, pogledajte našu politiku kolačića. Klikom na "Prihvaćam sve kolačiće" pristajete na upotrebu svih kolačića.