Metoda izrade:
Receptura za 3 pleha dimenzija 60x40cm. U zdjeli za miješanje veslom miješajte sve sastojke 5 minuta srednjom brzinom. Nanesite na silikonsku prostirku na debljinu od 7mm. Pecite u pećnici na 180°C 12 do 14 minuta sa zatvorenom klapnom. Složite listove biskvita stavljajući između njih papir za pečenje.
Metoda izrade:
1 receptura za pleh 40x60cm. Vrhnje zakuhajte i prelijte čokoladom. Ohladite na 35°C i dodajte maslac. Za dobru emulziju upotrijebite uronjivi mikser. Nanesite 500g po sloju (x2) i 250g na vrh.
Metoda izrade:
Otopite čokoladu na 40°C, dodajte ulje i keksiće od biskvita. Radna temperatura je 35°C.
Metoda izrade:
Bjelanjke i šećer zagrijte na 60°C na pari pa ih umutite dok se ne ohlade. Spojite prosijani badem u prahu i šećer u prahu. Istisnite na papir za pečenje. Pecite u zatvorenoj pećnici na 130°C tri sata s otvorenom klapnom.
Posložite 3 biskvita s 500g ganachea između, upotrijebite preostalih 250g ganachea za vrh kolača. Zamrznite i izrežite na 15x10cm. Ostavite u hladnjaku da se polako odmrzne, a zatim umočite u čokoladni premaz zagrijan na 35°C.
Ukrasite čokoladnim kovrčama i zvjezdicama, dodajte komadiće keksa.
Čokoladne kovrče:
Na granitni stol rasporedite malo temperirane tamne čokolade i ostružite kalupom za tart kako bi dobili kovrče.
Čokoladne zvjezdice:
Malo tamne čokoladne temperirati i rasporediti na radnu površinu. Modlicom za kolače izrezati zvjezdice i ohladiti.